ESPAI JURÍDIC
Advocats Parets 
 

Despatx d'Advocats a Parets del Vallès

Advocats Parets, és l'espai jurídic on es resoldran tots els seus dubtes. L'aconsellarem per preveure els possibles conflictes que pot tenir i trobarem la solució.

El despatx professional va néixer l'any 1994, i des de l'inici ha estat ubicat a Parets del Vallès, encara que l'àmbit d'actuació s'estén per tot el territori espanyol, col·laborant amb despatxos d'Andalusia, Aragó, Astúries, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana i Illes Balears.


Sinceritat i Confiança són el nostre segell d'identitat

Vols fer-nos una consulta?

Serveis destacats

Divorci, amb el nostre suport ajudem a superar els processos de ruptura duna parella sentimental i els litigis familiars. 

Dret Civil

Assessorament i defensa judicial en contractes, dret de succesions, propietats, i altres drets reals.  

Dret laboral

El dret laboral regula les relacions entre empreses i treballadors, i les relacions entre els treballadors i l'INSS.

Dret Penal, Menors i Violència de gènere

La nostra experiència en l'àmbit del dret penal ens permet ser la seva acusació particular o la seva defensa.

Accidents de trànsit 


 

Indemnitzacions per accidents de trànsit, lesions, mort, danys materials i seqüeles.

                                                                                                                 VEURE TOTS   


Mª Teresa Puente Gómez, Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, i trenta anys d'experiència com advocada, professora col·laboradora de l' UPF i l' UAB, i professora de dret penal a l'Institut de Seguretat Publica de Catalunya.

Ha elaborat ponències i col·laborat en multitud de congressos, a més de formar part del Torn d'Ofici del Col·legi d'Advocats de Granollers.

Entén la seva professió com un servei a les persones. Els clients, troben en el seu despatx professional una solució als seus problemes jurídics i tota la confiança que necessiten en aquests moments de preocupació.

Professionals d'altres àmbits ( economistes, pèrits mèdics, advocats laboralistes o especialistes en reclamacions bancàries) col·laboren de forma externa, per la qual cosa el client sentirà que està atès a totes les àrees del dret.

Advocats Parets, vosté serà atès i informat en tot moment del desenvolupament del procés. Entenem que la visita al nostre despatx ha de ser tranquil·litzadora; és per això, que aquesta manera de treballar ens ha permès ser un despatx de referència.

Honoraris

En un detallat document d'Encàrrec Professional, acceptat prèviament pel client, quedaran descrites totes les actuacions que es realitzaran i el seu import.

Elaborem un pressupost adaptat a cada cas concret i ens ajustem a la seva capacitat econòmica, perquè vostè pugui realitzar els pagaments sense que això suposi un increment de la seva preocupació.

NEWSLETTER 

Localització

C/Víctor Català, 9 -13.  Local  2 B 08150 - Parets del Vallès.

Telèfon

Tel. i Fax: 935623653 /  610615626 

Horari*

Dilluns a Dijous 9h - 13h / 16-19h

Divendres 9h -14h

*Hores convingudes. Ens adaptem al seu horari.