Qui som

Mª Teresa Puente Gómez

Albert Conesa Bausà

Mª Teresa Puente Gómez, Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, i trenta anys d'experiència com advocada, professora col·laboradora de l' UPF i l' UAB, i professora de dret penal a l'Institut de Seguretat Publica de Catalunya.

Ha elaborat ponències i col·laborat en multitud de congressos, a més de formar part del Torn d'Ofici del Col·legi d'Advocats de Granollers.

Entén la seva professió com un servei a les persones. Els clients, troben en el seu despatx professional una solució als seus problemes jurídics i tota la confiança que necessiten en aquests moments de preocupació.

Albert Conesa Bausà, col·labora en el despatx des dels nostres inicis, els resultats obtinguts en la seva tasca professional estàn avalats pel seu currículum acadèmic i la seva experiència professional .

Advocats Parets, vosté serà ates i informat en tot moment del desenvolupament del procés. Entenem que la visita al nostre despatx ha de ser tranquil·litzadora, és per això, que aquesta manera de treballar ens ha permès ser un despatx de referència.


TORNAR A L' INICI