Qui som


Mª Teresa Puente Gómez, Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, i trenta anys d'experiència com advocada, professora col·laboradora de l' UPF i l' UAB, i professora de dret penal a l'Institut de Seguretat Publica de Catalunya.

Ha elaborat ponències i col·laborat en multitud de congressos, a més de formar part del Torn d'Ofici del Col·legi d'Advocats de Granollers.

Entén la seva professió com un servei a les persones. Els clients, troben en el seu despatx professional una solució als seus problemes jurídics i tota la confiança que necessiten en aquests moments de preocupació.

Professionals d'altres àmbits ( economistes, pèrits mèdics, advocats laboralistes o especialistes en reclamacions bancàries) col·laboren de forma externa, per la qual cosa el client sentirà que està atès a totes les àrees del dret.

Advocats Parets, vosté serà ates i informat en tot moment del desenvolupament del procés. Entenem que la visita al nostre despatx ha de ser tranquil·litzadora, és per això, que aquesta manera de treballar ens ha permès ser un despatx de referència.


TORNAR A L' INICI